Gjenta din siste ordre

TopVue Premium (6 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 101
Pris Kr 268 Per enhet.
Primære attributter

tirsdag 4.8.

Renser
blank

Pakketilbud

TopVue Premium (6 linser) + linsevæske Gelone 360 ml Pakkepris Kr 412 Lagret Kr 15
TopVue Premium (6 linser) + linsevæske Laim-Care 400 ml Pakkepris Kr 483 Lagret Kr 20

Kontaktlinser TopVue Premium

TopVue Premium kontaktlinser er et nytt produkt fra TopVue. Disse to-ukers kontaktlinser er laget av en ny generasjon av silikon hydrogel materiale, som er spesielt modifisert for å garantere høyeste komfort. I tillegg bidrar disse linsene mot irritasjon forårsaket av den tørre kontaktlinse.

Daglig bruk

TopVue Premium kontaktlinser er designet for daglig bruk ved utveksling etter hver 14 dager. Det er ikke ment, at du sover med TopVue Premium linser. Om kvelden ta du linsen ut, rengjøre den og sette den i linsevæske over natten. Etter 14 dager, blir linsene fjernet og et nytt par anvendes. 2-ukers bruksperiode reduserer risikoen for øyeinfeksjoner, hvis de skal sammenlignes med månedslinser. Kortere tids bruk betyr, at det samles inn mindre protein og lipid innskudd på linsene, og det er derfor lavere risiko for øyeproblemer.

Den højeste grad af komfort

TopVue Premium kontaktlinser er forsterket av tilsatt natriumhyaluronat tidlig i produksjonspro­sessen. Natriumhyaluronat frigjøres gradvis under bruk og holder linsene komfortable ved å hindre uønsket tørrhet.
Natriumhyaluronat er en av de mest effektive smøremidler, og er fullstendig biokompatibel med det fysiologiske miljø i øyet. Derfor vil det ikke føre til ubehag eller uønskede komplikasjoner som kan oppstå med andre fuktighetsbevarende midler. Dette stoff er helt naturlig for mennesker, og kan finnes i kroppsvæsker som leddvæske og glasslegemet, øyeeplet fylling.

Hydreret hele dagen

Det innovative materiale av TopVue Premium er preget av et høyt vanninnhold. Dette høye vanninnhold sammen med gradvis frigjort natriumhyaluronat skaper et perfekt hydreringssystem. Den slags hydreringssystem bidrar til å holde linser fuktige og komfortable hele dagen lang. Dette effektive vannoppbevarings- og fuktighetsgivende system reduserer også avleiringer på linseoverflaten og bidrar til å opprettholde helsen til øynene dine.

Opprettholdelse av friske øyne

Den innovative teknologiske behandling av silikon hydrogel materialer gir TopVue Premium helt eksepsjonell pusteevne ved å transportere atmosfærisk oksygen til hornhinnen gjennom mikroskopiske kanaler. Evnen til å overføre oksygen (oksygentilførsel) er 104 Dk/t for TopVue Premium. Vanninnholdet i det hydrogelmateriale av TopVue Premium kontaktlinser er 45%. Både høy pusteevne og høyt vanninnhold hjelper TopVue Premium kontaktlinser for å forsyne øynene med en tilstrekkelig mengde oksygen, som er et viktig element for å holde øynene friske og velfungerende.

Egenskaper

Styrke: fra -12.00 til +8.00
Varighet: 48 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 14 dager
Lubrication with sodium hyaluronate: Ja
Materiale: Innofilcon A
Utvidet bruk eller bruk over natten: Nei
Vanninnhold: 45%
Okygentilførsel: 104 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nei
Innhold: 6 linser
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Legg til kommentar