Gjenta din siste ordre

TopVue Monthly (6 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 104
Pris Kr 289 Per enhet.
Primære attributter

torsdag 16.7.

Renser
blank

Pakketilbud

TopVue Monthly (6 linser) + Gelone linsevæske 360 ml Pakkepris Kr 433 Lagret Kr 15

TopVue Månedslinse

Kontaktlinser til en behagelig pris

I 2011 ble TopVue Månedslinse lansert. 99% av TopVue sine brukere oppgir at de er fornøyde. Hydrogel-linsene er svært komfortable og absorberende. Linsene er tilsatt smøremidlet Natriumhyaluro­nat, og det fuktighetsgivende stoffet PEG (polyethylenglykol) som bidrar til god fuktighet, og komfort igjennom hele dagen. TopVue Månedslinse har også et beskyttende UV filter.

En linse med svært tynne kanter

TopVue Månedslinse har svært tynne behagelige kanter. For hver gang du blunker berører øyenlokket linsens kant. Dersom linsekanten danner et trinn i øyet kan dette føles ukomfortabelt. Hvordan linsens kant er bearbeidet er avgjørende for linsens komfort.

UV-filter

TopVue Månedslinse har et UV-filter som fanger opp skadelige UVA-og UVB-strålinger. Kontaktlinsen beskytter likevel ikke hele øynenes overflatte, og kan ikke erstattes med solbriller med UV-filter.

Kontaktlinser med mye fuktighet

Vi anbefaler at du bruker linsevæsken Gelone sammen med kontaktlinser fra TopVue. Linsevæsken inneholder det samme smøremidlet Natriumhyaluro­nat, som også brukes i TopVue-linsene. Smøremidlet holder seg i kontaktlinsen igjennom dagen og frigjøres gradvis. Vi kan også anbefale å bruke øyensprayen Laim Moisture som også inneholder smøremidlet Natriumhyaluro­nat. 

Stabil korrigering

TopVue Månedslinse har en stabil optisk korreksjon, dette oppnås ved at de samme dioptriske dimensjonene brukes over hele den optiske sonen. Dette gjør at linsen gir et skarpt syn i alle lysforhold, noe du vil sette pris på når du f.eks. kjører bil i mørket.

AQUAMAX-teknologien

AQUAMAX-teknologien er en ny måte å applikere UV-filter under produksjon. Denne metoden har ingen negativ påvirkning for linsens egenskaper. TopVue har derimot fått bedre mekaniske egenskaper innen håndtering og økt komfort under bruk av linsen.

Hvordan du bruker dem

TopVue Månedslinse er ikke beregnet for å sitte på øyet når man sover. På kvelden må man derfor huske ta av linsene, desinfisere ved å gni dem i håndflatten med linsevæske. Deretter oppbevare dem over natten i et etui med ferskt linsevæske.

Materialet som er brukt er hydrogelen Polymacon. Vanninnholdet ligger på 38 % og oksygentilførselen er oppgitt som 26 Dk/t.

Egenskaper

Styrke: fra -12.00 til +4.00
Varighet: 48 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 30 dager
Lubrication with sodium hyaluronate: Ja
Materiale: Polymacon
Utvidet bruk eller bruk over natten: Nei
Vanninnhold: Sanofilcon A
Okygentilførsel: 26 Dk/t
Diameter: 14.0
UV filter: Ja
Innhold: 6 linser
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Legg til kommentar