Gjenta din siste ordre

TopVue Daily (90 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 267
Pris Kr 489 Per enhet.
Primære attributter

fredag 18.10.

Renser
blank

1-dags-kontaktlinser – TopVue Daily

TopVue Daily er svært behagelige og absorberende hydrogel-linser til endagsbruk. Linsene er tilsatt smøremidlet Natriumhyaluro­nat, og det fuktighetsgivende stoffet PEG (polyethylenglykol) som bidrar til god fuktighet og komfort igjennom hele dagen. TopVue Daily har også et beskyttende UV filter.

Perfekt utformede kanter

TopVue endagslinser har svært tynne behagelige kanter. For hver gang du blunker berører øyenlokket linsens kant. Dersom linsekantene danner et trinn i øyet kan dette føles svært ukomfortabelt. Hvordan linsens kant er bearbeidet er avgjørende for komforten.

UV-filter

TopVue har et UV-filter som fanger opp skadelige UVA-og UVB-strålinger. Kontaktlinsen beskytter likevel ikke hele øynenes overflatte, og kan ikke erstattes med solbriller med UV-filter.

AQUAMAX-teknologien

AQUAMAX-teknologien er en ny måte å applikere UV-filter på under produksjon. Denne nye metoden har ingen negativ påvirkning for linsens egenskaper. TopVue har derimot fått bedre mekaniske egenskaper innen håndtering, og økt komfort under bruk av linsen.

Hvordan du bruker dem

TopVue er beregnet for endagsbruk hvor lisene kastes på kvelden. Endagslinser er svært enkle og hygieniske i bruk, hvor man slipper å rense linsene i linsevæske og oppbevare dem i et linseetui. TopVue endagslinse skal ikke være på øyet mens man sover.

Materialene som er brukt i TopVue er hydrogel Etafilcon A. Vanninnholdet ligger på 58 %, og oksygen-gjennomtrenge­ligheten er deklarert som 26 Dk/t.

Egenskaper

Styrke: fra -12.00 til +4.00
Varighet: 48 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Etafilcon A
Utvidet bruk eller bruk over natten: Nei
Vanninnhold: 58 %
Okygentilførsel: 26 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Innhold: 90 linser
Basiskurve: 8.5

Kommentarer

Legg til kommentar

  • Line

    Kjempe fornøyd! Linsene er like bra som dyre linser. Dgaslinser er ganske syre i bruk, men disse har jeg råd til bruke!

    Kommentar lagt 09.10.2014