Gjenta din siste ordre

TopVue Air Multifocal (3 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 51
Pris Kr 309 Per enhet.
Primære attributter

tirsdag 4.8.

Renser
blank

TopVue Air Multifocal kontaktlinser

TopVue Air Multifocal kontaktlinser er utviklet for personer med presbyopi og er laget av et innovativt tredje generasjon silikon hydrogel materiale. TopVue Air Multifocal er preget av en høy oksygentilførsel og et høyt vanninnhold. Konstruksjon og design av TopVue Air Multifocal kombinerer flere optiske soner, som garanterer utmerket syn på alle avstander og gir høy komfort. 

Komfortabel og effektiv behandling av presbyopi

Presbyopi er en øyesykdom knyttet til aldring. Nedsatt syn oppstår i en alder av ca 40 år, og er en naturlig del av aldringen. På grunn av tap av elastisitet i linsen på øyet, er øyet ikke lenger i stand til å fokusere godt på kort og lang avstand. TopVue Air Multifocal linser gir en praktisk og effektiv behandling av disse problemene. 

Klart syn på alle avstander

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har flere optiske soner. Dette prinsippet om vekslende individuelle optiske soner i konsentriske sirkler bruker de naturlige fysiologiske egenskaper i øyet – pupillen trekker seg når du fokuserer på nære objekter og utvider seg når du ser på avstand. Den optiske sonen, som korrigerer nærsynhed ligger i sentrum av linsen, mens i kantene er soner for å korrigere afstandssyn. 

Hvilken ADD-styrke (ADD) du trenger?

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har fire ekstra verdier. I det tilfelle at ADD-styrken din er mellom to av disse verdiene, bør du valgte lavere verdi. Eventuelt i tilfelle av en dominerende øye bør den dominerende øyet være med en høyere verdi, og den ikke-dominerende lavere.

Høy komfort fra starten

TopVue Air Multifocal kontaktlinser leveres i en blisterpakning fylt med en linsevæske som er forsterket av tilsatt natriumhyaluronat. Natriumhyaluronat er en av de mest effektive smøremidler, og er fullstendig biokompatibel med det fysiologiske miljø i øyet. Takket være natriumhyaluronat er TopVue Air Multifocal kontaktlinser komfortable fra den første bruk.

Høy pusteevne og tilstrekkelig hydrering

Den innovative teknologiske behandling av silikon hydrogel materialer gir TopVue Air Multifocal helt eksepsjonell pusteevne ved å transportere atmosfærisk oksygen til hornhinnen gjennom mikroskopiske kanaler på en meget høy hastighet. Evnen til å overføre oksygen (oksygentilførsel) er 100 Dk/t for TopVue Air Multifocal

En annen viktig parameter for alle kontaktlinser er deres vanninnhold. Vanninnholdet i det hydrogelmateriale av TopVue Air Multifocal kontaktlinser er 45%. Takket være deres høye vanninnhold, forblir de tilstrekkelig hydrerte hele dagen lang. Det høye vanninnhold reduserer også avleiringer på linseoverflaten og minimerer derfor risikoen for infeksjon.

Egenskaper

Styrke: fra +6.00 til -12.00
Varighet: 32 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 30 dager
Lubrication with sodium hyaluronate: Ja
Materiale: Innofilcon A
Utvidet bruk eller bruk over natten: Nei
Vanninnhold: 45%
Okygentilførsel: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nei
Innhold: 3 linser
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Legg til kommentar