Gjenta din siste ordre

TopVue Air for Astigmatism (3 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 113
Pris Kr 299 Per enhet.
Primære attributter

tirsdag 4.8.

Renser
blank

Kontaktlinser TopVue Air for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism er toriske kontaktlinser utformet for å korrigere astigmatisme/hor­nhinnefeil. De er laget av et innovativt silikon hydrogel materiale. TopVue Air for Astigmatism er preget av en høy oksygentilførsel og et høyt vanninnhold. Utformingen av TopVue Air for Astigmatism kontaktlinser bruker en progressiv teknologi som gir en stabil posisjonering av kontaktlinsen på øyet i en hvilken som helst situasjon i løpet av dagen. 

Hvordan fungerer TopVue Air for Astigmatism kontaktlinser?

TopVue Air for Astigmatism kontaktlinser bruker en ny stabilisering teknologi SHT PrismBallast som hjelper til å holde kontaktlinser i riktig posisjon på øyeeplet. Den avanserte designen gjør den nedre delen av linsen tykkere og bruker tyngdekraften til å sikre en perfekt passform på øyet. SHT PrismBallast teknologi eliminerer rotasjon og bevegelse av linsen, fordi massen av ballasten er fordelt på en unik måte. Takket være deres spesielle form og fordeling av masse, sikrer TopVue Air for Astigmatism kontaktlinser en jevn bevegelse av øyelokket over øyeeplet. Den naturlige prosessen med å blinke hjelper også linsen til å stabilisere seg. Linsene gjør bruk av den unike bevegelsen av ditt øvre og nedre øyelokk for å holde seg på plass.

Høy komfort fra starten

TopVue Air for Astigmatism kontaktlinser leveres i en blisterpakning fylt med en linsevæske som er forsterket av tilsatt natriumhyaluronat. Natriumhyaluronat er en av de mest effektive smøremidler, og er fullstendig biokompatibel med det fysiologiske miljø i øyet. Takket være natriumhyaluronat er TopVue Air for Astigmatism linser komfortable fra den første bruk.

Høy pusteevne og tilstrekkelig hydrering

Den innovative teknologiske behandling av silikon hydrogel materialer gir TopVue Air for Astigmatism helt eksepsjonell pusteevne ved å transportere atmosfærisk oksygen til hornhinnen gjennom mikroskopiske kanaler på en meget høy hastighet. Evnen til å overføre oksygen (oksygentilførsel) er 100 Dk/t for TopVue Air for Astigmatism.
En annen viktig parameter for alle kontaktlinser er deres vanninnhold. Vanninnholdet i det hydrogelmateriale av TopVue Air for Astigmatism kontaktlinser er 45%. Takket være deres høye vanninnhold, forblir de tilstrekkelig hydrerte hele dagen lang. Det høye vanninnhold reduserer også avleiringer på linseoverflaten og minimerer derfor risikoen for infeksjon.

Egenskaper

Styrke: fra +6.00 til -12.00
Varighet: 24 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 30 dager
Lubrication with sodium hyaluronate: Ja
Materiale: Innofilcon A
Utvidet bruk eller bruk over natten: Nei
Vanninnhold: 45%
Okygentilførsel: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nei
Innhold: 3 linser
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Legg til kommentar