Gjenta din siste ordre

Biofinity Multifocal (3 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 106
Pris Kr 394 Per enhet.
Primære attributter

tirsdag 4.8.

Renser
blank

Biofinity Multifocal

EN NYHET på markedet er månedslinsene Biofinity Multifocal fra CooperVision. Leveres i en pakning på tre par linser. Linsene er beregnet for brukere som lider av presbyopi (alderslangsyn­thet).

Presbyopi (alderslangsynthet)

Presbyopi er en synsfeil som gjør det vanskelig å fokusere på gjenstander som befinner seg på nær avstand, f.eks. aviser, eller gir et uklart syn under dårlige lysforhold. Med Biofinity Multifocal får man et skarpt syn på kort og lang avstand. Linsene gir en god synsopplevelse, og er svært behagelig å bruke.

Balanced Progressive™-teknologien

Gode grunnleggende parametere ved progressive linser er avgjærende for et skarp syn. CooperVision har utviklet en teknologi hvor to forskjellige optiske konstruksjoner garanterer et skarpere syn.

Aquaform® Comfort Science™-teknologien

Aquaform -teknologien har egenskaper som opprettholder en høy fuktighet og passer godt for tørre øyne som gjerne kommer med alderen. Biofinity Multifocal binder til seg vann som minimerer dehydrering, linsene forblir fuktige selv uten fuktiggjørende dråper

Brukernes vurdering

Biofinity Multifocal er brukervennlige linser som er enkle å legge på og ta av øyet. I tillegg til at de er svært behagelige under bruk. Med disse linsene ser jeg mye bedre på kort og lang avstand, sammenliknet med linsene PureVision Multifocal.

Egenskaper

Styrke: fra -10.00 til +6.00
Varighet: 24 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 30 dager
Materiale: Comfilcon A
Utvidet bruk eller bruk over natten: Ja
Vanninnhold: 48%
Okygentilførsel: 142 Dk/t
Diameter: 14.0
Innhold: 3 linser
Produsenter: : CooperVision
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Legg til kommentar