Gjenta din siste ordre

Biofinity (6 linser) + Laim-Care linsevæske 400ml

200 stk
Antall kundestemmer: 81
Pris Kr 614 Per enhet.
Renser
LAIM-CARE linsevæske 400 ml
Renser

tirsdag 4.8.

Renser
Biofinity (6 linser)
Renser

tirsdag 4.8.

blank

Biofinity Kontaktlinser + Laim-Care linsevæske 400ml

Kontaktlinsene for den kravstore bruker

Biofinity er linser i silikon-hydrogel fra CooperVision. Kontaktlinsene har den unike egenskapen til materialet Comfilcon A. Den bakre flatten på linsen har flere krumninger som fordeler trykket bedre på øyet. Asfærisk overflatte gir linsen optiske fordeler, som det gjør det mulig å korrigere mindre grader av Astigmatismee og presbyopi. Selv i dårlige lysforhold gir linsen et skarpt lys.

Vanninnhold vs. oksygentilførsel

Biofinity linsene har en perfekt balanse mellom vann- og oksygentilførsel. Et nytt linsepar oppnår verdien 160 Dk/t. Den gode oksygentilførselen i silikonhydrogel-materialer skyldes et høyt innhold av silikonpartikler, og et mindre innhold av vann.

Hvordan slipper hydrogel og silikonhydrogel oksygen til øyet?

Tradisjonelle materialer og hydrogel-materialer overfører oksygen og metabolitter igjennom linsematerialet. Jo høyere vanninnhold, jo bedre oksygentilførsel. Linsens oksygentilførsel uttrykkes i en Dk-verdi. I silikonhydrogel-materialer skjer overføringen av oksygen og metabolitter i gassform igjennom små kanaler i linsen.

Løsningen – AQUAFORM-teknologi

AQUAFORM™ er en revolusjonerende teknologi som ved hjelp av silikon-monomer gir en betydelig bedre oksygentilførsel i linsemateralet. Hydrofile silikon-komponenter gir et naturlig vannabsorberende materiale. Vannmolekyler fanger opp hydrogen i hele kontaktlinsen. Den nye silikonhydrogel-materialet Comfilcon A krever derfor ikke ytterligere behandling av overflatten eller smøremiddel.

Hva betyr det at linsen absorberer vann?

Linsens absorberingsevne er en avgjørende egenskap for best mulig komfort. Hvis linsens overflatte har en god absorberingsevne vil øynefilm fordele seg jevnt utover øyeoverflatten, og linsen smøres på en naturlig måte.

Motstandsdyktighet mot dannelse av avleiringer

Materialet i kontaktlinsene er ikke-ioniske, dvs at det inneholder ikke elektrisk ladede partikler. Biofinity er meget motstandsdyktig mot dannelse av avleiringer av proteiner og lipider som finnes i øyesekret(tårer), og i de ytre omgivelsene.

Hvordan bruke Biofinity

Biofinity er beregnet for bruk for dagtid, og mens man sover. Det er mulig å bruke linsene i utvidet bruk for maks 30 døgn. Denne typen bruk må på forhånd godkjennes av en optiker.

Kommentarer

Legg til kommentar