Gjenta din siste ordre

Avaira (6 linser)

200 stk
Antall kundestemmer: 80
Pris Kr 399 Per enhet.
Primære attributter

tirsdag 4.8.

Renser
blank

Pakketilbud

Avaira (6 linser) + Gelone linsevæske 360 ml Pakkepris Kr 543 Lagret Kr 15

Avaira – Linser av høy kvalitet til en fornuftig pris

Avaira er fremstilt av silikon-hydrogel materialet Enfilcon A. Dette materialet er svært mykt og elastisk, og har en god evne til å binde opp en stabil vannmengde. Dette gjør Avaira meget komfortable for både nær- og langsynte brukere.

AQUAFORM-teknologien

AQUAFORM -teknologien gir et høyt innhold av vann (46%), samt god tilførsel til oksygen(125 Dk/t). Nettopp dette har vært en utfordring blant tidligere linsetyper.

Hvordan er det mulig med god oksygentilførsel uten at det påvirker vanninnholdet, samtidig som at linsen er myk? Kliniske studier gjennomført av Coopervision har viser at teknologien AQUAFORM er ledene innen nettopp dette.

En balansert optikk

Avaira har en god optisk konstruksjon samt en asfærisk utforming som gjør at linsene er godt egnet for svakere verdier av Astigmatismee. Kontaktlinsene kan også brukes ved begynnende alderslangsynthet.

Kontaktlinsene gir også et skrapt syn selv i dårlige lysforhold. Baksiden av linsen har en flate med flere krumninger, noe som gjør at linsen tilpasser seg perfekt etter hornhinnens overflatte. Avaira inneholder et beskyttende UV-filter. Linsen er svakt farget for lettere håndtering.

Egenskaper

Styrke: fra -12.00 til +8.00
Varighet: 24 måneder og lenger
Utskiftningsplan: 14 dager
Materiale: Enfilcon A
Utvidet bruk eller bruk over natten: Nei
Vanninnhold: 46%
Okygentilførsel: 125 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Innhold: 6 linser
Produsenter: : CooperVision
Basiskurve: 8.4 a 8.5

Kommentarer

Legg til kommentar