Gjenta din siste ordre

Avaira (2x3 linser) + Gelone linsevæske 360 ml

20 stk
Antall kundestemmer: 148
Pris Kr 622 Per enhet.
Renser
Gelone linsevæske 360 ml
Renser

tirsdag 4.8.

Renser
Avaira (3 linser)
Renser

tirsdag 4.8.

Renser
Avaira (3 linser)
Renser

tirsdag 4.8.

blank

Avaira pluss+ Gelone Solution 360 ml

Avaira er en moderne linse fremstilt av silikon-hydrogel materialet Enfilcon A. Dette materialet er svært mykt og elastisk, og har en god evne til å binde opp en stabil vannmengde. Dette gjør Avaira-linsene meget komfortable for både nær- og langsynte brukere.

AQUAFORM-teknologien

En annen fordel er AQUAFORM -teknologien er at den gir et høyt innhold av vann (46%), samt god tilførsel til oksygen(125 Dk/t). Nettopp dette har vært en utfordring blant tidligere linsetyper.

Hvordan er det mulig med god oksygentilførsel uten at det påvirker vanninnholdet, samtidig som at linsen er myk? Kliniske studier gjennomført av Coopervision har viser at teknologien AQUAFORM er ledene innen nettopp dette.

En balansert optikk samt andre fordeler

Avaira har en god optisk konstruksjon samt en asfærisk utforming som gjør at linsene er godt egnet for svakere verdier av Astigmatismee. Kontaktlinsene kan også brukes ved begynnende alderslangsynthet.

Kontaktlinsene gir også et skrapt syn selv i dårlige lysforhold. Baksiden av linsen har en flatte med flere krumninger, noe som gjør at Avaira linsen tilpasser seg perfekt etter hornhinnens overflatte. Avaira inneholder et beskyttende UV-filter. Linsen er også svakt farget for lettere håndtering.

Avaira finnes som 14-dagers linser, hvor de kastes etter 14 dagers bruk.

Kommentarer

Legg til kommentar