Gjenta din siste ordre

AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 ml Linsevæske

200 stk
Antall kundestemmer: 122
Pris Kr 431 Per enhet.
Primære attributter

torsdag 13.8.

blank

Kontaktlinsevæske AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® er en hydrogenperoksid-baserte linsevæske utviklet for å desinfisere alle typer myke kontaktlinser, inkludert silikon hydrogel linser. Den fuktighetsgivende middel HydraGlyde® gir linsene den nødvendige fuktighet mens i øyet. Linsevæsken kommer med et spesielt linseetui, som inneholder katalyserende agent, DISC AO, som er nødvendig for å effektivt rengjøre kontaktlinser.

Langvarig hydrering

Den fuktighetsgivende HydraGlyde® kompleks binder seg til linseoverflaten, hvor den danner et lag som hindrer tørking i opptil 16 timer. Linser er tilstrekkelig fuktige og gir eksepsjonell komfort.

Hvordan fungerer AO Sept Plus HydraGlyde®?

Det aktive rensestoff i AO Sept Plus HydraGlyde® inneholder 3% hydrogenperoksid. Rensing av kontaktlinser med linsevæsken består av to trinn: desinfisering og etterpå nøytralisering med natrium-peroksid komponenter. Det er viktig å tillate at linsene skal være i etuiet av minst 6 timer for å nøytralisere peroksidløsningen. Ikke-nøytralisert linsevæske må ikke komme i kontakt med øynene, da det vil føre til en brennende følelse og kan skade øyet.

Desinfeksjonsfasen

Hydrogenperoksid fungerer som en fortynnet syre, og derfor kan det effektivt fjerne avleiringer og uønskede mikrober fra linsene. Hvis hydrogenperoksid kommer i direkte kontakt med de følsomme vev i øyet kan det føre til forbrenninger av øyet, så det er viktig å tillate linsene for å nøytralisere i linsevæsken i etuiet i minst 6 timer.

Nøytraliserende fase

Det katalytiske middel, der er nødvendig for å fullstendig nøytralisere oppløsningen er AO Disc. Denne nøytraliserende disk er inkludert i et spesielt linseetui, som følger med hver linsevæske pakke.

Hvordan bruker du AO Sept Plus HydraGlyde® skikkelig?

Kontaktlinser må lagres i et spesielt linseetui (som kommer med linsevæsken), og etuiet skal være fylt med linsevæsken opp til påfyllingsstreken. Linsene må være plassert i væsken i etuiet i minst 6 timer for å sikre fullstendig nøytralisering av løsningen. Etter 6 timer blir den nøytraliser prosessen fullført og peroksid-løsningen har blitt omgjort til en saltløsning uten konserveringsmi­dler. Nå er det trygt å sette inn linsene. Linsene kan oppbevares i linsevæsken i opptil to uker, men etter den tid, må væsken kasseres og skiftes ut.
 

Obs! Det er viktig å tillate fullstendig nøytralisering hver gang du rengjør kontaktlinser med AO Sept Plus HydraGlyde® linsevæske for å forhindre skade på grunn av forbrenninger på øyet. Derfor les nøye disse instruksjonene i pakningsvedlegg av produktet! 

Egenskaper

Varighet: 16 måneder og lenger
Lubrication with sodium hyaluronate: Nei
Solution type: Peroxide
Innhold: 2 x 360 ml
Produsenter: : Alcon (Ciba Vision)

Kommentarer

Legg til kommentar