Gjenta din siste ordre

Air Optix Night and Day Aqua (2x3 linser) + Laim-Care linsevæske 400ml

200 stk
Antall kundestemmer: 145
Pris Kr 993 Per enhet.
Renser
LAIM-CARE linsevæske 400 ml
Renser

torsdag 16.7.

Renser
Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)
Renser

torsdag 16.7.

Renser
Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)
Renser

torsdag 16.7.

blank

Air Optix Night and Day Aqua + Laim-Care linsevæske 400m­l.

Samme linse i ny linsevæske

Den nye utgave av Air Optix Night and Day fra CIBA Vision finnes nå i en flatt forpakning. I tillegg er det endringer i væskesammen­setningen som linsene legges i under produksjon, som er tilsatt stoffet Copolymer 845. Kontaktlin­sene har fått en bedre absorberingsevne som gjør dem mer komfortable å bruke. Selve linsen er ikke forandret.

Air Optix Night and Day er Månedslinselinser som er anbefalt til daglig bruk hvor linsene settes inn på morgningen, og tas ut om kvelden. Kontaktlinsen kan også brukes i utvidet bruk hvor du beholder linsen på i 30 døgn. Ved utvidet bruk skal du først oppsøke en optiker for klarsignal. Blant optikere og eksperter er det ulike meninger om det å sove med kontaktlinser og utvidet bruk.

Det unike med Air Optix Night and Day Aqua er dens gode tilførsel av oksygen, selv når man sover.

Air Optix Night and Day er uten tvil blant de linsene på markedet av høyest kvalitet. Vi anbefaler at du kjøper Air Optix Night and Day etter at du har rådført deg med en optiker, da kontaktlinsen har en veldig liten diameter (DIA = 13.8 mm), de fleste brukere bruker 14.0 eller 14.2.

Kommentarer

Legg til kommentar